Journa FAQ

Hoe helpt Journa Pro bij mijn werk?

De Journa Pro Research Tools zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in journalisten en wat ze publiceren. Onze gebruikers variëren van de journalisten zelf tot redacties, mediabedrijven, onderzoekers en communicatie-professionals van grote en kleine organisaties.

Voor Journa staat het belang van de journalist voorop. Journa zal data van journalisten niet gebruiken op een manier waar ze niet achter staan. Door middel van het platform kunnen zij makkelijker en sneller een digitaal portfolio van hun artikelen bijhouden.

Hierdoor, worden communicatie-professionals geholpen. Door op inhoud te zoeken kunnen zij onder andere snel zien welke journalisten het meest over een specifiek onderwerp schrijven en wie zij dus het beste kunnen benaderen voor, bijvoorbeeld, een persbericht.

Daarnaast kunnen bedrijven in één oogopslag de tone of voice van de artikelen, waarin hun bedrijf wordt genoemd, vaststellen of zien wanneer zij wel/niet veel publiciteit kregen met behulp van de tijdsspanne in de resultaten.

Ben je nieuwsgierig wat een Journa Pro abonnement nog meer voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op door te mailen naar paul@smart.pr.