Journa FAQ

Wat zijn de filtermogelijkheden voor het zoeken op inhoud?

Heb jij een abonnement op Journa Pro? Dan kun je ook op inhoud zoeken om te zien welke journalisten het meest over een bepaald onderwerp schrijven of je kunt een overzicht te krijgen van de laatste publicaties hierover.

De feed

Uit de zoekopdracht ontstaat een anti-chronologische feed van alle artikelen waarin je zoekterm voor komt. Per artikel is te zien welke journalist deze voor welk medium heeft geschreven waarna je de titel en eerste zinnen kan aflezen. Eronder is een link naar de volledige bron te vinden.

Wil je echt niets missen over dit onderwerp? Kies dan voor de optie ‘Volg deze zoekopdracht’. Onder ‘Mijn feed’ vind je vervolgens alle artikelen hierover terug en krijg je een mail van ons als we nieuwe artikelen hebben gevonden.

Filter op datum of medium

De resultaten van een zoekterm geven je verschillende inzichten. Onder de zoekbalk zie je een tijdsspanne van de afgelopen vier jaar waarop je de frequentie van het aantal gepubliceerde artikelen over je onderwerp kunt aflezen. Spot je een piek in een bepaalde naam en wil je weten waarom er opeens zoveel publiciteit voor was? Klik er op om te filteren op alle artikelen van desbetreffende maand.

Door eronder op een medium te klikken, filter je alleen op de artikelen die hierin gepubliceerd zijn.

Bundel op auteur

Ben je benieuwd welke journalisten je nou het beste over een bepaald onderwerp kan benaderen? Door op ‘Bundel op auteur’ te klikken krijg je een overzicht van de journalisten die de meeste artikelen hierover hebben geschreven. Zo weet je wie je het beste kan benaderen of je kunt deze journalisten volgen om op de hoogte te blijven van diens publicaties.