Hoe zoek ik op journalist?

Laatst bijgewerkt 5 maanden

Binnen Journa kun je op twee manieren zoeken; op naam en op inhoud.

Ben je op zoek naar de artikelen van een speciale journalist of wil je weten waar hij/zij over schrijft? Het zoekresultaat geeft je, indien mogelijk, het profiel van desbetreffende journalist waarop je onder andere kan zien voor welke media er geschreven zijn en wanneer deze zijn gepubliceerd en waarover deze artikelen gingen. Ideaal om een aanknopingspunt voor een persoonlijk gesprek en mogelijke samenwerking te vinden dus.

Door op de knop ‘Volg deze journalist’ te klikken, word je middels een mail op de hoogte gehouden als de journalist een nieuw artikel heeft gepubliceerd.

Staat er een groen vinkje achter de naam van de journalist? Dan heeft hij/zij het profiel geclaimt en de eigen regie over het digitale portfolio.