Hoe kan ik collega-journalisten uitnodigen voor Journa?

Laatst bijgewerkt 9 maanden

Iedereen die een journalistenprofiel heeft kan een aantal collega-journalisten uitnodigen voor Journa. Deze persoon hoeft dan niet eerst op de wachtlijst te staan, maar ontvangt een link waarmee hij of zij direct een journalistenprofiel kan aanmaken. Je kunt momenteel uitsluitend auteurs uitnodigen waarvan Journa minstens één artikel heeft geïndexeerd.

Om iemand uit te nodigen ga je naar 'Zoeken' en typ je de naam van de journalist. Als Journa artikelen van de journalist heeft geïndexeerd én je nog uitnodigingen over hebt, dan verschijnt naast de naam van deze persoon een 'Uitnodigen voor Journa'-knop. Als je op deze knop klikt ga je naar een pagina waar je een unieke uitnodigingslink voor deze persoon kunt aanmaken.

Na het aanmaken van de unieke uitnodigingslink kun je die zelf naar je collega sturen via een kanaal naar keuze: bijvoorbeeld e-mail, Whatsapp, Facebook. Hieronder een paar voorbeeldberichten die je zou kunnen gebruiken:

Voorbeeld e-mail

Ken je Journa al? Een persoonlijke portfolio die zichzelf up-to-date houdt

Hoi,

Ik mag een paar collega's uitnodigen voor deze nieuwe, vooralsnog besloten dienst voor journalisten. Misschien wel interessant voor jou?

Klik op deze link om de uitnodiging te accepteren: [link]

Journa help journalisten hun journalistieke werk te tonen met een portfolio die zichzelf up-to-date houdt. Zichtbare journalisten krijgen meer opdrachten en staan sterker. Lees meer over de motieven van de oprichters: https://blog.journa.com/waarom-wij-journa-maken-b0b93179e880

Groeten,

Voorbeeld Whatsapp-, SMS- of chatbericht

Hoi, ik mag een paar collega's uitnodigen voor Journa,  een nieuwe, vooralsnog besloten dienst voor journalisten. Misschien wel interessant voor jou? Persoonlijke uitnodigingslink: [link]
Gr.