Hoe voeg ik een artikel toe aan mijn profiel?

Laatst bijgewerkt 6 dagen

Een Journaprofiel wordt automatisch up-to-date gehouden doordat Journa elke dag de media in de gaten houdt om te zien welke nieuwe artikelen er verschenen zijn. Het kan echter voorkomen dat Journa een artikel van je mist. Journa is pas net begonnen en volgt nog niet alle media in Nederland. Als Journa een artikel van jou gemist heeft kun je dat alsnog met de hand toevoegen, door de volgende stappen te volgen:

1. Log in.
  2. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek om naar je settings te gaan.
  3. Klik op de tab 'Artikelen'.
  4. Klik op de knop 'Voeg artikel toe'.
  5. Volg de instructies in het formulier.
Alleen de eigenaar van een profiel kan artikelen toevoegen aan zijn of haar eigen profiel.