Wat zijn de Journa Pro Research Tools?

Laatst bijgewerkt ongeveer 2 maanden

Wij bieden geavanceerde research tools aan redacties, mediabedrijven, communicatiemensen en andere instellingen. Wij zijn net begonnen met een pilot waarin we de Journa Pro Research Tools testen met een select groepje deelnemers.

De Journa Pro Research Tools bevatten onder andere een slimme zoekfunctie waarmee je journalisten kunt zoeken op basis van de inhoud van hun publicaties.  Daarnaast bieden de tools de mogelijkheid om alerts in te stellen op bepaalde zoektermen of als een bepaalde journalist iets nieuws gepubliceerd heeft.

De functionaliteiten van de Journa Pro Research Tools zijn vooralsnog gratis voor auteurs waarvan wij artikelen geïndexeerd hebben.

Deze long read op onze blog vertelt je meer: De betaalde pilot voor de Journa Pro Research Tools