Wat is Journa?

Laatst bijgewerkt ongeveer een maand

Journa is een platform voor journalisten. Met een team van zes developers, designers en founders werken we vanuit Amsterdam aan een platform om journalisten te helpen om hun werk online te presenteren en relaties te onderhouden met hun netwerk.

Het wordt steeds belangrijker voor journalisten om een persoonlijk merk op te bouwen. Zichtbare journalisten krijgen meer werk en zijn zekerder van hun baan. Een goede online portfolio bijhouden kost echter veel tijd en moeite. Journa neemt dit werk uit handen, zodat journalisten zich kunnen richten op hun vak.

Journa houdt elke dag de media in de gaten. Zodra er nieuw werk verschijnt van een journalist, voegt Journa een verwijzing toe aan diens portfolio en brengt volgers op de hoogte. Uiteraard krijgt de journalist zelf het laatste woord en bepaalt hij of zij welke stukken daar niet thuishoren en welke juist extra aandacht verdienen.

Een Journa portfolio aanmaken is gratis voor journalisten. Wij bieden tegen betaling geavanceerde zoekmogelijkheden aan bedrijven die journalisten zoeken zoals mediabedrijven, redacties, communicatie- en PR professionals.

Lees ook: